Kook Workshops

“Beleef de gastronomie actief i.p.v. passief”. In plaats van uit eten te gaan en u bordje voorgezet te krijgen, kunt u bij “Gastronomiek” zelf onder professionele begeleiding uw 3, 4 of 5 gangen menu bereiden. Het is uiteraard ook mogelijk om een Thema workshop te doen zoals: tapas uit Andalusië, la cucina Italiana, Japanse of Indonesische keuken. Gezellig samen een actieve avond uit met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie.

In de geheel nieuwe kookstudio in Tilburg, met professionele apparatuur, kunt u zelf aan de slag om uw kooktalenten te tonen.
In een tijdsbestek van ongeveer 4 uur krijgt u hierbij uitleg van een deskundige koks. De cursussen zijn voor groepen van 10 tot 24 personen.
U kunt een keuze maken uit een aantal soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en stelt zo zelf uw menu samen. Dit doet u vooraf zodat alles voor u klaarstaat als u komt. U kookt in groepjes van 2 of 3 personen die ieder een deel van het menu maken. Na ongeveer 2 uur voorbereiding wordt het eerste gerecht opgediend en wordt er gezamenlijk getafeld. Hierna wordt het volgende gerecht afgemaakt enz...

Natuurlijk kunt u ook alles aan de deskundige fantasie van de kok overlaten en u volledig laten verassen.
De kook workshops zijn eventueel te combineren met bijvoorbeeld een golfclinic, indoor kart-arrangement of een cursus chocolaterie en bonbons.
Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden om u een middag of avond te vermaken met koken als rode draad. U leert altijd weer wat leuks en thuis kunt u nog eens een keer wat nieuws op tafel zetten